Tarta cu spanac si branza este grozava ca aperitiv, dar ea poate fi servita si la micul dejun, deoarece este satioasa si ofera energia necesara unei z...
O ruladă dulce este mereu apreciată, indiferent de ingredientele pe care le conține, iar rulada cu ciocolată și nucă de cocos este deosebit de g...
Dacă vrei o reÈ›etă cu care să îți dai gata invitaÈ›ii cu un singur ingredient principal È™i condimente pe care cu siguranță le ai în cămarÄ...
O supă cremă cu o consistență mătăsoasă, plină de arome care se completează minunat, fără a-și pierde individualitatea. Se face extrem de ...
Friptura de porc este unul dintre cele mai apreciate preparate ale meselor de Sărbători și după părerea unora, singurul fel de mâncare ce nu poa...
Nu există băutură mai potrivită pentru nopţile friguroase de iarnă decât vinul fiert. Iată câteva trucuri simple pentru a prepara cel mai del...
Combinaţia dintre ciocolată şi alcool este una dintre cele mai apreciate din lume. Francezii au bomboane umplute cu cognac, cubanezii – unele cu ...
Tocanita este o mancare delicioasa, binevenita la orice masa. Si pentru ca suntem in perioada postului, tocanita de ciuperci de post este o alegere ca...
Murăturile, fie că sunt castraveți, varză, gogoșari sau gogonele, sunt nelipsite din cămara oricărui român, însă chef Cosmin Toma, cunoscut ...
O mâncare simplă dar prietenoasă, mâncarea de vită cu sos de lămâie vine din patria lămâilor şi a iaurtului: Grecia. O reţetă pentru bucă...
Nu doar ciorbele au un gust mai bun când sunt servite cu un ardei iute, ci È™i friptura, mai ales dacă ardeii sunt transformaÈ›i în gem, ce poate Ã...
Un desert mai pretențios, dar care cu siguranță poate fi vedeta unei mese festive cu care vă veți surprinde plăcut invitații, este tortul de nu...
Desertul perfect pentru o zi în care dorești să prepari rapid ceva dulce, cremos, crocant, parfumat și, cel mai important lucru, pe gustul întreg...
Nu este una dintre ciorbele pe care le găsiți în meniurile tuturor restaurantelor, dar nu este casă de român unde să nu fi fost preparată măca...
Spre deosebire de papanaşii din zona Moldovei, care se prăjesc în ulei, papanaşii ardeleneşti sunt fierţi şi pot fi serviţi simpli sau în dif...
O rețetă ușor de pregătit și numai bună pentru perioada verii, dar și pentru perioada de post în care ne aflăm, este o gustare vegetariană c...
"Taci și înghite" este un fel de mâncare delicioasă care, deși este un preparat tradițional, poate fi pregătit cu diverse ingrediente adăugate...