Dr. Vasile Pop, director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, a declarat următoarele: “In cursul diminetii au fost transferati doi pacienti victime a unui accident de circulatie. Pacientul in varsta de 30 ani este cu o contuzie cerebrala grava, in stare de coma. I s-au facut toate investigatiile inclusiv tomografie computerizata, nu este operat. Nu este de operat, este doar cu o contuzie cerebrala cu hemoragie. Cel de-al doilea bolnav este un politraumatizat, cu o contuzie cerebrala cu hemoragie, fractura femur drept, fractura de bazin, fractura de ambe oase gamba stanga, contuzie pulmonara si o anemie post-traumatica intrucat factura de gamba este deschisa cu hemoragie destul de importanta. Unul este constient colaboreaza cu dificultate avand in vedere ca este cu politraumatism, iar celalalt este in coma”.

Reamintim că în noaptea de 15/16 noiembrie a.c. în jurul orelor 2:40 a avut loc un teribil accident de circulație la ieșirea din orașul Vișeu de Sus spre localitatea Vișeu de Jos. Un autoturism a lovit un stâlp după ce șoferul a pierdut control volanului, fiind lipsit de experiență și conducând cu viteză excesivă.

Accidentul a fost soldat cu trei victime: Coman Gabriela Maria (decedată) și Tomoiagă Gheorghe (în stare gravă) și Nistor Alexandru (șoferul autoturismului).

Directorul Liceului teoretic „Bogdan Vodă” din Vișeu de Sus a ținut să precizeze că niciuna dintre victime nu sunt elevii Liceului și că nu au participat la Balul Bobocilor sau la petrecerea ulterioară.

Cei trei ocupanți ai mașinii se pare că se îndreptau spre casă după ce au părăsit un club din oraș.


Preluare: ActualMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și