Conform vasiledale.ro, în echipaj medical a constatat decesul. Bărbatul suferea de afecțiuni medicale și amenințase în repetate rânduri că se va sinucide.

Actualizare:

Incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, în jurul orei 23:00. Polițiștii au primit un apel prin care au fost anunțați că un bărbat din Desești s-a împușcat cu arma din dotare.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat decedat. Acesta prezenta o plagă prin împușcare la nivelul pieptului. Medicii care au intervenit nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Bărbatul era paznic la un fond de vânătoare din comuna Desești și era cunoscut în zonă ca meșter popular. De altfel, acesta, alături de fratele lui, au fost cei care au lucrat lemnul care înfrumusețează casa parohială din Desești.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare unde medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni medicale și a amenințat în repetate rânduri că se va sinucide.

Fratele geam al bărbatului a postat pe rețelele de socializare un mesaj cutremurător: „Aseară fratele meu geamăn a decis să plece din această lume într-un mod nefiresc. Pușca lui a cântat ultima dată însă de data aceasta a fost el la capătul țevii. Dumnezeu să te ierte frate drag și poate cândva ne vom revedea”.

Ce spune Poliția

Aseară, ora 22:53, Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat s-ar fi împușcat în grădina locuinței sale, din localitatea Desești.

Polițiștii au intervenit de urgență la fața locului, împreună cu un echipaj de la ambulanță care a constatat decesul bărbatului.

Polițiștii au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 49 de ani.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Totodată la fața locului a fost depistată o armă de vânătoare, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării cu exactitate a stării de fapt.


Preluare: vasiledale.ro

ACTUALIZARE: TRAGEDIE în DESEȘTI - Un bărbat de 49 de ani, paznic de fond de vânătoare, s-a împușcat cu arma din dotare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și