Din primele informaţii se pare victima, care avea 46 de ani, avea probleme psihice.

Acceleratul Baia Mare - Jibou şi-a continuat ruta stabilita dupa aproximativ 20 de minute de la producerea incidentului.

UPDATE

Calatorii care se aflau in tren au ramas socati cand au vazut cele intamplate. Initial, acestia nu au inteles de ce trenul s-a oprit, insa apoi, si-au scos capul pe geamuri si au avut parte de imagini socante vazand trupul femeii imprastiat pe calea ferata. „Trebuia sa ajung la Miresu Mare si nu am inteles de ce a oprit trenul. Apoi am vazut trupul unei femei imprastiat. Era plin de sange pe jos” spune Adriana Molnar.

Stefan Bora, seful Politiei Transporturi Feroviare Maramures a declarat ca asupra femeii a fost gasita o geanta in care se afla un dosar medical ce continea o scrisoare medicala semnata de un medic neurolog.

„Din primele rezultate ale anchetei a rezultat faptul ca femeia a recurs la actul sinucigas aruncandu-se in fata trenului, dupa iesirea din Baia Mare, in sat Sasar. Trenul a inregistrat o intarziere de 20 de minute dupa care si-a continuat traseul. Femeia a iesit din tufisurile de pe marginea caii ferate si a aparut din senin in fata trenului” a declarat Bora.

Corpul neinsufletit al femeii a fost preluat de specialistii de la Medicina Legala si transportat la morga Spitalului Judetean Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.


Preluare: CityNews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și